Po necelych sedmi letech pusobeni na klanove scene jsme se rozhodli Lost Heaven zavrit.
Rika se, ze v nejlepsim se ma prestat. Nejlepsi obdobi LH jsme prosvihli, a nakonec jsem rad ze se to nezavrelo v te dobe. Myslim si, ze jsme si to tu vsichni paradne uzili, a ze se z nas, co jsme tu zbyli, a i z vetsiny tech co uz odesli, stal dobry kolektiv. Ted uz ale vazne nastal cas. Nechceme cekat na den, kdy nas na war prijde jen pet.
Mozna ze mnozi z vas budou osocovat nas, leadership, ze jsme s tim nedokazali nic udelat. Mozna ze ano. Mozna za to mohlo prave sdileni leadershipu s CSF. Mozna za to ale mohli ti clenove, kteri na nas lidove hazeli bobek. Ja v kolektivni vinu neverim, nicmene pokud bych mel oznacit vinika, tak je to cas. Cas, ktery rozvratil celou ceskoslovenskou komunitu. Bohuzel, uz to neni to, co to to byvalo. Stari dobri hraci, ochotni neco udelat pro klan, jsou bud uz rozebrani, nebo nehraji, a mladych, novych je minimum. Malokterym v dnesni dobe neco rikaji clanwars a vubec Klan. Rikam Klan s velkym K, protoze verim ze LH si to zaslouzi.
Pro ty co chteji stale zustat v kontaktu....Obavam se ze kdyz LH zavreme, tak sem na forum bude chodit jeste mene lidi nez ted, respektive stale ti sami. Nicmene vsichni budete vitani na TS, CSF irc #csforces a nebo jen ve hre.
Nekteri z vas mozna premysleji: "Co ted? Kam mam jit, jaky klan?" Lost Heaven byl muj prvni klan, a zustane jedinym. Pokud vam budou chybet ostatni lide z LH, vezte, ze vetsina z nas je davno v CSF. Pokud vam budou chybet klanove akce, znovu se obratte na CSF. V LoRS se najde spousta skvelych lidi, v tdd milovnici monster huntingu, a v NK milovnici Harryho Pottera. O PD vam toho bohuzel moc nereknu. Nebo je tu vzdy moznost vyzkouset nejaky zahranicni klan, a zaroven si tak procvicit cizi jazyk. Zalezi to jen na vas.
Velice bych ocenil, kdyby jste si kazdy nasel chvilku a neco pekneho o LH napsali...vzpominku ci tak neco...a take ohodnotili me, Antexovo, a vlastne i Kovajdovo leadovani.
A jeste neco...jakozto nejdele pusobici clovek tady vas prosim...Nedelejte LH ostudu. Nezapomente, odkud pochazite, a delejte cest svemu, i kdyz uz mrtvemu, klanu.
Edit Kovajdík:
V sobotu 18:00 buďte na TS, něco pro vás se Zajíčkem máme!
Upravil Kovajda dne 27-02-2010 09:13
Bylo mi řečeno, že vám tu mám taky zanechat nějakou zprávu, takže směle do toho..
Je to kolem 2 a 1/4 roku, co jsem se tu poprvé objevil, někteří mě možná znali už dřív jako leadera DeathClanu a můžu vám říct, že DC nesahalo LH ani po kotníky.. Ano, DC dokázalo dát jednou i 50 lidí na warku a vydobylo si tím i první místo mezi CZ/SK klany, ale atmosféra tam vždycky stála za starou belu, byl to prostě čistě warring clan.. O to víc se mi líbilo v LH, protože LH mělo jak velkou sílu na wars tak i velkou sílu na fóru, mezi lidmi, byla tu o mnoho lepší atmosféra, našel jsem tu kamarády, na které nikdy nezapomenu, některé z nich jsem měl dokonce šanci poznat na nějakém sraze a to je to, za co bych chtěl Lost Heaven poděkovat, za to, že mi ukázalo, že klan není jen o bitvách, ale je i o přátelství..
Takže děkuji všem, kteří se kdy vystřídali ve vedení, že tu tento skvělý klan udrželi při životě po dobu dlouhých šesti let, věřte nebo ne, práce o klan zabere hodně času, byl jsem ve vedení tří různých typů klanů a vím, o čem mluvím :P
Jestli jsem vás někdy urazil, tak se vám teď omlouvat nebudu, protože jsem si jist, že jste si to v danou chvíli zasloužili, jestli jste mě kvůli tomu neměli(nebo dokonce pořád nemáte) rádi, je to jen dobře, protože vás to žene kupředu a víte, že je potřeba se zlepšit, protože není nic lepšího než pochvala od toho, kdo vás předtím shodil.
Osobně do žádného jiného country clanu nepůjdu, leda, že by tam šel Děda taky :), protože si nemyslím, že mi kterýkoliv z existujících CZ/SK klanů může dát víc, než mi dalo LH.. Tím, že vaše působení v LH takhle končí se vám otevírají nové dveře, protože když něco končí, tak něco nového začíná,, Je jen na vás, jestli necháte ty dveře zavřené a nebo otevřete dveře do CSF, kde potkáte většinu toho "jádra" LH..
Vím, že neradi čtete dlouhé proslovy, takže tu skončím.. Mějte se všichni jak chcete ;)
Budeš mi veľmi chýbať. Bol si to práve TY! kto bol moj prvý klanový partner a bol si to prave TY!, kto ma pripravil o moje prve runko. Poznali sme sa bezmála 3 a pol roka a musim povedať, že zážitky, aké som zažil s tebou na TeamSpeaku, na clan chate (hlavne to nase zname vianocne blahoprianie na elek cc nikdy nezabudnem xDD), na foru, kde som dovedna poslal mozno aj 3000 postov a v neposlednom a pre TEBA najdolezitejsom rade vo Wilde a CWA. Naučil si ma skratky ako "dd" "fall in" "LH POWER" a podobne.
Vďaka TEBE som spoznal veľmi veľa dobrých ludí, ktorí sa neskor stali mojimi najlepšími kamarátmi v hre.
Nebudem ich tu menovať všetkých, pretože by si sa v tých menach možno aj stratil. :) Alebo budem :D Kral888, Kovajda, 1dedecek, Bzundoprt8, Koudy111, Technologics, Bryyyan, Erik4569, Batman360000, Antex123, Lord Luke666, Maximax78, Lukasek60, Janko Hrasko, Biglude, Gnikul a kopa inych, na ktorych som zabudol <3.
No za všetko vďačím hlavne TEBE, nikdy na TEBA nezabudnem a dúfam, že ani ty na mňa. Dakujem TI.
Venované všetkým terajším a bývalým členom klanu.
Tvoj Radqo :-*
Upravil Radqo dne 27-02-2010 12:10
Do lh som sa prihlasil ako cb 55 este za stareho vedenia na starej stranke. Velmi sa mi pacil nazov Lost Heaven a pomyslel som si ,, musi to byt super clan". Podal som prihlasku ale nezobrali ma na prvy krat. Videl som ze ma LH pk vypravu tak som sa primiesal na nu. Ibaze nikto na nu neprisiel okrem hraca Kral888. Velmi mi pomahal a pomohol mi aj dostat sa do clanu. Odvtedy sme boli kamosi. Ako plynul cas aj xp dostal som rank Wildleadra. Rumacek to sam nezvladal tak sa rozsirilo vedenie. Az jedneho dna rumacek bol bez internetu a prenechal mi post Leadra clanu (po par mesiacoch odisiel aj Perko1989). Spolocne sme prekonali biedu a tazkosti ktore postihli clan. Nesmieme zabudnut aj na Oveckina ktory nam velmi pomohol so strankami clanu (dakujeme). Lh sa vysplhalo z biedy a zacalo znovu prosperovat. Boli to krasne chvile na ktoren nikdy nezabudnem. Velke mnozstvo clan warov. A ludi co sa tu vystriedali ci uz v dobrom alebo v zlom budem na nich spominat. Nebudem pisat ako velmi mi bude chybat lh urcite bude chybat vsetkym a hlavne tym co tu boli dlhe roky. Viedol som clan dlhe roky a dufam ze sme vam so zbytkom leadershipu sprijemnili hranie hry runescape. Vymenujem len par mien, par old school ludi s ktorymi som si rozumel najlepsie a za tie dlhe roky sme sa uz dobre poznali.
Kral888, Lord Luke666, 1dedecek, Rumacek, Kovajda, Nekromant cz, Marilakov, Lukasek60, Oveckin, Perko1989, Janko Hrasko, Biglude, Gnikul, Lukostrelec7, Radqo, Technologics, Smrt13265, Megasniper9, Erik4569 a samozrejme vsetci vy co ste ostali v lh az do teraz. Dufam ze vas co najviac pride do CSF lebo mam vas vsetkych velmi rad a nechcem sa s vami len tak rozlucit. Odkaz pre LH: Nikdy na teba nezabudnem, budes mi velmi chybat a dakujem ti za vsetko pekne co som to zazil DAKUJEM.
S pozdravom vas Antex
1. Leader ma vzdy pravdu !
2. Aj admin/moderator a wild leader ma vzdy pravdu ak to nie je v rozpore s bodom c. 1
3. Ak leader nema pravdu plati bod c. 1
Lostheaven bol moj prvý a doposiaľ jediný klan.Zo začiatku som sa tu ťažko udomácňoval,ale po čase som sa tu už cítil ako doma :).Vystriedalo sa tu strašne veľa ľudí,bolo tuna veľa zaujímavých situácií...vzostupov,pádov.No ani na sekundu som nikdy neľutoval že som členom tohto klanu,práve naopak ! LH bude naveky zapísané v mojom srdci ako klan #1 a klan ktorí mi toho veľa dal,hlavne možnosť spoznať skvelých ľudí :).Verím na seba nezabudneme a stále budeme tvoriť kolektív.
Možno je to symbolika že o hodinu to budú práve 2 roky čo som sa stal členom.Asi to tak malo byť...
Pre info:Najpravdepodobnejšie prejdem k tDD poprípade do nejakého international klanu (RSD,DH...),každopádne budem rád ak sa v tom klane z niekym z vás stretnem :).A ak nie tak aspoň v CSF ;)
Zbohom LH :( (forever in my <3)
LostHeaven - App Manager CSF - Legend
takže som v lh niaky čas nie dlho ale čo som tu tak ma naucil toho kopu a preto mu za to dakujem .dakujem skvelemu leader shipu dakujem clenom dakujem setkym ktory boli v lh pomohol mu sa dostat na to miesto kde je . dufam ze priatelstva ktore som v lh naviazal ze ostanu aj ked viem ze z jankom uz pisat nebudem ani z gnikom a pod . inak nemenoval som nikoho lebo koho by som nemenoval tak by som ho urazil
Asi ste ma prinutili robit cmb aby som mohol ist do csf =D
k mojmu clanovemu neviem kam pojdem
ale nkrs to nebude to skor asi skocim z mosta =D
tdd tiez ma tam nak netaha
takze clan kde pojdem no uvazujem nad pd lebo su tam fakt good ludia a celkom sa divim kolko aktive clenou maju v active chceku
a lords to neviem
ale ne asi idem do zahranicia mam par clanou v oku aj ked neviem jak to Zomnou bude dalej lebo moj acc vlastne neni moj takze nemozem rozhodovat kam pojdem =D
a este jedna vec ked raz nekto najde odvahu a znova obnovy lh tak nech ma spamne a ja sa vratim
i love lh
Upravil Marius32145 dne 26-02-2010 18:55
moje vzory:dark manz a enrix e b
Well... Rsko nehram asi 2 roky.. ked som prestal, hral som len pre Lost Heaven.. posledny rok uz ani to moc nie... ano.. mate pravdu.. cz/sk komunita ako som ju poznal uz davno neexistuje.. ostalo len par jedincov.. par poslednych ludi ktori to tu drzali nad vodou.. myslim ze je cas aby sa ukazala nova generacia.. nemyslim ze sa jej podari urobit tak perfektnu atmosferu aka tu vladla tak pred 4/5 rokmi.. pre pamätníkov urcite nie... chcel by som len povedat 1 velke Dakujem: Dakujem Maroskovi za to ze stvoril tak perfektny klan aky LH rozhodne bolo...Dakujem Perkovi, Antexovi a Dedeckovi ze sa ho ujali a dokazali ho o5 dostat na vrchol a udrziavat tu stale priatelsku atmosferu... Dakujem aj ostatním ludom z vedenia klanu ze pomahali leadrom robit z LH to cim bolo..
Ako som uz spomenul.. rs som hral uz LEN koli LH..
So I guess this is Goodbye...
Chcel by som sa rozlucit s par ludmi, bez ktorych by pre mna LH ROZHODNE NEBOLO LH: Antexovci, dedecek, Kovajda- bezedný kelímek, Radqo, Janko Hrasko, Gnikul, Bzundo, Megac, Ove, Johny T0, Fall Nekromant, Marilakov, Lukasek, zajo, Rumacek, Koudik, Tonnyboss, Emo4569 .. a vela dalsich
Myslim ze LH by sa uz nemalo obnovovat.. ked LH umrie tak navzdy..
bolo mi v tomto klane super... s LH od zaciatku az do konca. =/
budete mi chybat.. lebo klan tvoria ludia a nie meno..
TS budem isto navstevovat ale akykolvek iny kontakt s RS mat nebudem.. takze... zbohom..
Upravil lord luke666 dne 26-02-2010 21:01
Ujo Fretka deti
Lukasek60 napsal:
LH byl klan kam sem se vzdycky rad vratil (ikdyz to mockrtat nebylo no :p) v lh sem potkal opravdu hodne kamaradu vetsina z nich uz dnes rs ani nehraje...jenom bych chtel rict ze je mi vazne lito to co s lh bude...popravde nedokazu si predstavit RS bez LH a bez vas vsech <3 to kvuli lh sem kdysi zacal hrat rs tak jak sem hral(stare noliferske casy) ..uz jednou to bylo fest na hrane s lh ale nemyslel sem si ze to nekdy zajde az tak daleko
..chtel bych podekovat antexovi dedovi a vsem ze stareho i nynejsiho leadershipu ze ste meli takove nervi hlavne s par
clenmi a udrzovali lh pri zivote
Oveckin napsal:
Přestože je to už pár let co RS nehraju (pokud nepočítám těch pár pokusů k návratu), tak si dovolím taky něco napsat :).
Rozhodně jsem rád že jsem si tehdy, když sem rozpustil svůj malý klan, vybral LH. Tehdy to byl zejména název, co rozhodlo - Lost Heaven má prostě hloubku, narozdíl od většiny jmen klanů jako Dark Warriors, Night Killers apod.
Po tom co jsem skončil s RS, tak jsem vyzkoušel i pár jiných MMORPG a ty pak na různých serverech. Poznal jsem různé komunity a klany, a jen jeden se tak nějak mohl rovnat LH. A tam CL připomínal jednu takovou celkem podstatnou věc - a to, že klan znamená vlastně znamená "širší rodina", akorát v tom herním pojetí členy spojuje hraní společné hry, místo krevní příbuznosti. A myslím, že LH se může v klidu považovat za Klan, narozdíl od velké většiny jiných, co by se dalo označit spíš jen jako "hráčské skupiny".
Runescape by pro mě bez LH nebyl Runescapem. Do LH jsem se přihlásil v době kdy Maroško s RS a LH tak nějak právě končil, a myslím že jsem se docela rychle začlenil. O to víc mě pak zarazilo, jak klanu hrozil zánik, jen kvůli nefunkčnosti webu. Tak jsem tehdy využil všechny své amatérské webdesignerské schopnosti a splácal jsem něco, co se jakžtakž podobalo webu. I tak to ale podle mě bylo v tu dobu zásadní. A asi po půl roce až roce, jsem objevil PHP-FUSION - systém, na kterém jede web do teď. Tehdy se ale dalo něco dělat, klan byl naplněn aktivními loajálními lidmi, akorát prostě web řádně nefungoval, kvůli téhle prkotině mohl zaniknout, ale tomu se dalo lehce zabránit. Teď je situace poněkud neřešitelná. I tak sem ale rád že končí takhle, představte si, že bychom se rozhádali, nebo že by se na klan vykašlalo vedení.
LH je nejstarším klanem, pochybuju že to někdy nějaký klan dotáhne dál. LH je prostě živoucí legendou...pokud skončí, bude už jen legendou...no co :).
www.S-BASE.eu ‎(10:59):
cau ked tu budes pla napis
Kovajda ‎(10:59):
?
si u?
ne, píše duch
som sa dopocul ze sa lh rozpadava ci co?
preco?
rozpadává ?
www.S-BASE.eu ‎(11:00):
co ja viem zevraj
Kovajda ‎(11:00):
nic se nerozpadává
ked to nieje prevda tak si mysli ako keby som ti o tomto nenapisal xD
Kovajda ‎(11:00):
jen se zavírá, to je rozdíl
akoze zavira?
akoze uz nebere new hracov?
Kovajda ‎(11:01):
to je jako když je otevřené okno a pak ho zavřeš, tak nějak se zavírá
www.S-BASE.eu ‎(11:01):
no nemas pls icq na antexa ? chem ist naspet
kdo jsi xD
www.S-BASE.eu ‎(11:01):
slovensko ?
40
aha
ale do zavřeného klanu se nedá vstoupit
www.S-BASE.eu ‎(11:02):
no ale ja som uz u vas bol no a tak by ste ma mohli postrcit
rad bych k tomu taky napsal nejaky ten radek textu, ale nevim moc co
v LH uz nejaky ten patek jsem (zeby 4 roky?) a i presto, ze uz dlouho hraju velice sporadicky, tak v LH jsem alespon jako clan friend zustal i nadale. Odpoved je vcelku jednoducha. Lost Heaven a jeho clenove maji silu a to i presto, ze si myslim, ze cast nejlepsich lidi, co kdy klan mel, klan opustili (resp. aspon mam takovy pocit O:)). Mezi nimi bych rad zminil takova jmena, jako jsou mamut, g4e, batman, bryyyan, pally, koudy a jini... Nastesti tento klan az doposud drzel nad hladinou nynejsi leadership, za coz by si vsichni zaslouzili velike podekovani
Snad se pratele nekde nejak jeste s Vami sejdu, protoze lide jako dedecek, antex, radqo, kral, janko, lulu a lukasek mi budou urcite chybet
gnikul napsal:
Snad se pratele nekde nejak jeste s Vami sejdu, protoze lide jako dedecek, antex, radqo, kral, janko, lulu a lukasek mi budou urcite chybet
ouuch hcel by som sa vam ospravedlnit za moju 50% aktivitu ale no ja nvm po rozpade bf to uz nebolo "to prave orechove" ale snazil som chodit na kazdu war
[URL=http://www.rsbandb.com/runescape_skill_signatures-sig]
Dakujem vsetkym clenom, ktori robili tento klan takym ako bol. Leadership bol vzdy vyborny a vyznavali sa tu vzdy tie spravne hodnoty. Bohuzial nastal neodvratny koniec.. kriza ktora sa neda nijako vyriesit a mohli sme sa tomu len bezmocne prizerat ako nas klan pomaly zomiera
Ale hlavy hore.. nesmieme sa na to pozerat len ako na koniec, berme to viac ako novy zaciatok.. a hlavne by sme mali klan odprevadit na svoju poslednu cestu vo velkom style. Nesmieme zabudnut odkial sme a ze nas tento klan spajal dlhe roky a vytvoril vela priatelstiev
Za 3 dny to měli bejt oficielně 2 roky mého šaškování v LH samozřejmě jich bylo víc :) jsou tu eště doby starých stránek, kde šaškoval eště malý a nezkušený šmudla bzundoprt, ale hold se do toho vysněného starého železa nedostanu. Za těch pár let jsme tady toho prožili opravdu hodně sice mě to úpřímně sere, že jsem takhle proflákal 3 roky života, ale čas nevrátim. Tak jako tak jsme toho spolu zažily hodně a na takový věci se jen tak nezapomíná. I když rs nějakejch těch 9 měsíců nehraju vzpomínky tady pořád jsou. Jmenovat lidi s kterejma jsem si rozuměl tady nebudu protože myslim, že těm dotyčnejm který tu se mnou ty hodiny trávila ať u pomáhánim s questama, monster huntingem nebo jenom nekonečnim sktrikovánim na pvp u kterýho jsme prokecali dny je to jasný. Hlavní, ale je že tu byla vzdycky prdel což je to nejdůležitější co v životě máme. Nastává čas kdy konečně můžu odejít do plného rs invalidního důchodu a přeju vám v životě všechno to nejlepší :) třeba vám taky časem dojde, že takhle hra je ztráta času :) sice kvalitní ztráta plná legrace nových zkušeností a zážítků, ale ztráta :)
budete mi chybět kdyby měl někdo i nadále potřebu se mnou udržovat kontank tak fb: Richard Krchov icq: 199 203 203
P.S.: z toho co tu píšu si moc neberte :) slohy mi nikdy nešly pp to all BRAWLING GLOVES COUNT: 17
GP LOST: +-110M
fm: I
mage: II
fish: III
mining: II
agi: II
wc: I
thif: I
pray: I
hunt: II
rang: I
meele: I
Je to skoda, kdyz jsem sem prisel z bf zdaleka sem netusil ze by se LH mohlo vyrovnat te srande co sem zazil v BF a stejne vyrovnalo :) Uzil sem si kazdou chvili co sem tu byl i kdyz tu nejsem dlouho. Libilo se mi to dokonce uz kdyz sem byl cmb tak 40-60 ale vzdy sem zapomel na warkya dostal sem kick:/ . Mam vas rad :D a doufam ze vas vsechny uvidim jeste v csf! Dekuju ze sem mohl byt soucasti lh <3 .
Upravil Maximax78 dne 27-02-2010 14:23